Slide Slide Slide

Bosrijk wonen
in Meerhoven

binnenkort meer informatie

WINKELEN

1. Winkelcentrum Terminal M
Met meerdere supermarkten, horecagelegenheden, kledingwinkels, bakker en drogisterij

SPORTEN & RECREATIE

2. Golfbaan Welschap
3. Voetbalvereniging DBS
4. Sportclub Meerhoven
5. Tennisvereniging Meerhoven
6. Artisport Health & Fitness
7. Park Meerland

SCHOLEN

8. Basisschool de Startbaan
9. Basisschool ’t Slingertouw
10. Kinderopvang Klokje rond

VERKEER EN REIZEN

11. A2 Snelweg
12. Eindhoven Airport
13. P&R Bushalte Meerhoven

Alles wat je nodig hebt
binnen handbereik

Van winkels tot scholen en van sportvelden tot zorgvoorzieningen. En wat te denken de vele vervoersmogelijkheden: snelweg A2, een knooppunt van treinverbindingen en Eindhoven Airport. Het is allemaal in de omgeving te vinden. Gelegen in het groen is het haast niet voor te stellen dat je beschikt over al deze voorzieningen. Op loopafstand van Waldschap ligt het aantrekkelijke winkelgebied Terminal M. Ideaal om de dagelijkse boodschappen te doen. De kracht van het winkelcentrum zit in het complete aanbod van winkels, horeca en speciaalzaken. Het centrum is voorzien van speeltoestellen waardoor het ook voor de kinderen fijn is om te vertoeven.

wonen in bruisend
Eindhoven

Eindhoven ademt innovatie. Op de fundamenten die Philips ruim een eeuw geleden heeftgelegd, blijft de stad zich tot op de dag vandaag ontwikkelen. Dat trekt de aandacht. Wereldwijd wordt nauwlettend in de gaten gehouden wat zich hier allemaal afspeelt op het gebied van hightech, kennis en design.

Met het vizier op de toekomst gericht en waardering voor het verleden is een bruisende plek ontstaan. Industrieel erfgoed van weleer is omgetoverd tot een variatie van hippe winkels, goede horecazaken, luxe woningen en creatieve werkplekken. De veelzijdigheid maakt het een heerlijke stad om te wonen. Het project Waldschap is een vernieuwend woonconcept dat perfect aansluit bij de ambities van Eindhoven. De combinatie van nieuwe technologie├źn, een groene omgeving en het stadscentrum op steenworp afstand, tilt het woongenot naar een nieuwe dimensie.

Verkoop en informatie

Heeft u vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Ik wens gecontacteerd te worden door de makelaar en ga akkoord met de toepasselijke Privacy verklaring.